Lördag
25
Augusti 2018
Backstage Varberg Varberg

Dahlia

Live på Backstage scenen 25 Augusti 2018

"Dahlia är ett nytt svenskt Alternativt Rock/Metalband med rötter i Trollhättan/Göteborgsområdet. De har ett tungt och dynamiskt sound med djupa ambienta bakgrunder tillsammans med ljusa, popiga melodier.

Fröet till bandet DAHLIA såddes under våren 2016, då gitarristen Jesper Westerlund och sångerskan Rebecka Haak sammanstrålade en kväll och satte sig för att improvisera och spela musik ihop. De skrev en låt den kvällen och efter flertalet musikmöten, där låt efter låt blivit till bestämde de sig för att starta ett band ihop. Under vintern 2016 blev bandet komplett med medlemmarna Jesper Westerlund (gitarr), Rebecka Haak (sång), Dani Delev (bas) och Andreas Eriksson (trummor). I början av 2017 hade bandet tillräckligt med låtar för att spela in sin debutskiva och de gick in i studion i början av 2017. De släppte sin debutsingel 25/8 2017 och den självbetitlade debutskivan "Dahlia" släpptes 29/9/2017."

Sociala Medier
www.facebook.com/musicbydahlia
www.instagram.com/musicbydahlia
www.dahliaofficial.com

Musikvideo
https://youtu.be/rDW-EqBGtxc

I samarbete med Studiefrämjandet Halland musik

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dahlia, Backstage Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November