• Evenemang idag
Fredag
16
Mars 2018
Varberg Event Varberg

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson
Sparbankshallen 16 mars 2018

Uno Svenningsson fick sitt genombrott på 90-talet med låten

”Under ytan”. Sedan dess har han släppt sju album och medverkat i Melodifestivalen två gånger.

I höst ser vi honom som deltagare i ”Så mycket bättre” 2017 samt i en sverigeturné under våren 2018. På tidigt 80-tal inledde Uno Svenningsson musikkarriären som sångare i bandet Freda, med kända låtar som ”Vindarna” och ”Det som gör mig lycklig”.

Bandet gav ut sin senaste skiva år 2014, men 1993 inledde Uno även en lyckad satsning på sin solokarriär. Debutalbumet ”Uno” kom ut 1994 och innehöll bland annat hitlåtarna ”Under ytan” och ”Tro på varann” (med Eva Dahlgren). Låten "Under ytan" har spelats in på finska och danska och både Loreen och rapparen Blues har gjort egna versioner av den. Jobbat med Schultz Keller, Isaksson och Nilsson Totalt har denna artist och låtskrivare släppt sju soloalbum plus två julskivor tillsammans med Irma Schultz Keller.

Han har även gjort flertalet duetter, bland annat på Kens singel ”Mamma” från 1999. Svenningsson har medverkat i Melodifestivalen två gånger. 2007 tävlade han tillsammans med Irma Schultz Keller med låten ”God morgon” och 2016 deltog han med låten ”Håll mitt hjärta hårt”, som han framförde tillsammans med Patrik Isaksson och Tommy Nilsson.

Deltagare i ”Så mycket bättre” 2017 I år är Uno Svenningsson en av de utvalda att medverka i ”Så mycket bättre”. – Det ska bli spännande och kul att få göra något annorlunda. Det är lätt att allt går i samma spår, men där händer något helt nytt. Det ska bli en upplevelse.Förhoppningsvis blir det en boost till att skriva nytt eget material, säger den rutinerade artisten inför upplevelsen

Arrangör: Varberg Event AB & Majas vid havet

Insläpp foajén: 18:00.
Föreställningen startar 19:30.

I siffror

62 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

297 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
Boenden närmast Varberg Event natten mellan 20 och 21 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varberg Event). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Uno Svenningsson, Varberg Event

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj