• Evenemang idag
Torsdag
15
Mars 2018
Doc Lounge Varberg Varberg

Doc Lounge

Historia, nutid och framtid vävs samman till en tankeväckande men hoppfull skildring av klimatet vi lever i och lämnar efter oss.

Vilken planet för vi vidare till kommande generationer? Vad kan den enskilda människan göra för klimatet? Det här är centrala frågorna som regissör John Webster ställer sig i filmen till sitt barnbarnsbarn - en tjej vid namn Dorit som kommer att födas år 2060, och vars små gula stövlar kommer att vandra på en annorlunda planet.

Filmen tar oss med på en känslosam resa från USA, genom det kalla Sibirien till Marshallöarna i Stilla Havet. Historia, nutid och framtid vävs samman till en tankeväckande men hoppfull skildring av klimatet vi lever i och lämnar efter oss.

Finländaren John Webster lyckas med mycket i dokumentären Little Yellow Boots, men framför allt är det här en av de vackraste, finstämda och personliga filmer i genren klimatdokumentärer på väldigt länge - Sebastian Hansson, Filmtopp

?? Regissören John Webster presenterar filmen via skype!
?? Jeansakuten på plats med tips på hur du ger gamla jeans nytt liv i foajén innan visningen!
?? Klimatförbättrare Lisa Burénius och Jennie Blomkvist berättar om sina idéer med jeansakuten - samtal efter filmen!
?? Dörrarna öppnas kl.18.00, då finns våra ekologiska smörrebröd och smarriga drycker i Foajébaren.
?? Filmstart kl.19.00!

I siffror

103 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Doc Lounge Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doc Lounge, Doc Lounge Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj