• Evenemang idag
Torsdag
22
Februari 2018
Kulturhuset Komedianten Varberg

Bokcirkel

Söndagen den 8 april spelar Riksteatern Selma Lagerlöfs älskade klassiker Kejsarn av Portugallien på Varbergs Teater, i en ny, häftig bearbetning där handlingen har flyttats från 1800-tal till 1900-talets första hälft. I rollerna ses bland andra Niklas Falk, Lovisa Onnermark och Lia Boysen. För scenografin svarar Johanna Mårtensson som har gjort flera uppmärksammade scenbilder för Riksteatern de senaste åren. Dramatiserar gör Lucas Svensson, en av Sveriges mest spelade och uppmärksammade dramatiker och för regin svarar Carl Johan Karlson som är husregissör på Riksteatern.

Inför föreställningen startar vi en bokcirkel på Kulturhuset Komedianten, tillsammans med Varbergs Riksteaterförening. Vi kommer att träffas vid två tillfällen, den 22 februari och den 5 april. Vid första tillfället ges en kort introduktion till Selma Lagerlöfs författarskap och boken Kejsarn av Portugallien. Vid andra tillfället diskuterar vi boken.
Anmälan: Välkommen att anmäla dig på tel. 070-6894308.
Plats: Kulturhuset Komedianten, Hörnrummet.

I siffror

100 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset Komedianten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bokcirkel, Kulturhuset Komedianten

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj