Lördag
3
November 2018
Backstage Varberg Varberg

Rimfrost

Live på Backstage scenen 3 November 2018

"Rimfrost" lirar hård metal med ett jävla driv. Tänk att "Judas Priest", "Accept" och "Metallica" parar sig med "Immortal" (Norsk black metal). Då får man "Rimfrost". Men det är inte bara driv och köttande. I låtar som "A clash under the northern wind", "As the silver curtain closes", Freezing Inferno, Frostlaid skies mm. finns en grandios storslagenhet som får en att tänka på filmmusik.

Rimfrost startades 2002 i Hagfors, Värmland och firade 15 år som band förra året. Hösten 2017 släpptes den första singeln till det kommande alstret, som planeras vara inspelat och klart 2018. För tillfället håller bandet på och spelar in nästkommande singel, som kommer släppas inom en snar framtid.
Den 3:dje november kommer de till Backstage Rockbar, Varberg, och spelar låtar från deras senaste (självbetitlade) platta "Rimfrost" - 2016, och deras första platta "A Frozen World Unknown" - 2006. Vi kan garantera ett jävla drag då Rimfrost är ett sjuhelsikes energiskt liveband!
Länkar:
Facebook: https://www.facebook.com/Rimfrostofficial/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1w9v6uzpkkM12NnoUwSb9v
Youtube: https://www.youtube.com/rimfrostofficial
Live videos: Playlist "Live On Stage": https://www.facebook.com/pg/Rimfrostofficial/videos/?ref=page_internal

I samarbete med Studiefrämjandet Halland musik

I siffror

304 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rimfrost, Backstage Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars