• Evenemang idag
Torsdag
29
Mars 2018
Clarion Collection Hotel Fregatten Varberg

Äggjakten

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2018

Den stora äggjakten är äntligen tillbaka! Varför ändra på något som är så roligt och så spännande! Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Collection Hotel Fregatten med fluffiga hotellkuddar, middagar, luncher eller en hotellnatt istället för de där konstiga gelégodisarna ingen äter? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Varberg våra påskharar har gömt dem...


Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... Nu är denna aktivitet så populär att den även finns i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

SAVE THE DATE
29 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade.
Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, kuddar och mycket mer! När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Lyckas du överlista våra påskharar? Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Varbergs största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet på Facebook eller på vår Instagram och tagga bilden med #ClarionEggHunt2018 samt vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION (med reservation för förändring)
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh

Är DU redo? Det är vi!
Varma påskiga hälsningar från Clarion Collection Hotel Fregatten

#ClarionEggHunt2018

I siffror

181 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

73 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Collection Hotel Fregatten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Collection Hotel Fregatten

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj