• Evenemang idag
Onsdag
21
November 2018
Sparbankshallen/Nöjeshallen Varberg

Claes Malmberg - Mr Universum

Estradören och komikern Claes Malmberg är ”Mr Universum” Efter sina tidigare jättesuccéer med "Live" föreställningarna kommer nu Claes i en helt nyskriven föreställning som tar med oss på en sanslös resa bland galaxer och atomer. Från uppväxten på Kosmosgatan till livet efter döden. Om vetenskap och tro, kvantfysik och multiversum.
En skrattfest från Big Bang till Domedagen.
Pressröster efter premiären i okt/18. ”Bohuslänningens Ulf Blomgren är lyrisk, älskar den här underhållningen - viker sig av gapskratt”!
Insläppstid: Kl. 18:30
Spelläng: Ca 90 min utan paus.
Tips!
En bra start på kvällen är kökets egen mingeltallrik med en mix av både charkuterier, ost och grönt. PRIS: 99 kr ink moms. Dryck köper du på plats. Foajén öppnar en timma innan föreställningen startar. Välj biljett inkl. mingeltallrik vid bokning.

Biljetter & tider

Onsdag 21 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Sparbankshallen/Nöjeshallen
Fredag 29 Mars 2019
I siffror

236 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sparbankshallen/Nöjeshallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Claes Malmberg - Mr Universum, Sparbankshallen/Nöjeshallen

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November