Vill du njuta av lokala råvaror på skördefestival, gå på konsert eller utmana dig själv i en klassisk cykeltävling? Här sammanfattar vi vad som händer i Varberg i sommar.

Oavsett om du är intresserad av tävlingar, mat eller musik kan sommaren i Varberg bjuda på något som passar just din smak. Nedan ser du några av de aktiviteter som sker i staden under sommarmånaderna.

Jill Johnson – 15 juli

I mitten av juli kommer en av våra mest folkkära svenska artister till Majas vid Havet. Jill Johnson tar då plats på Majas utescen och om man önskar kan man även köpa till en trerätters supé för kvällen. Entrén öppnar klockan 19 medan själva spelningen drar igång klockan 21.

Varbergs Sommargiro – 31 juli

Den 31 juli går Varbergs Sommargiro av stapeln – en cykeltävling som välkomnar cyklister på alla nivåer. Banan går mest på landsväg, och det finns tre olika längder att välja på för att det ska finnas någonting som passar för alla. Start sker vid Södra Fästningshörnan.

Lars Winnerbäck – 1 augusti

Lars Winnerbäck skulle egentligen ha genomfört sin turné under sommaren 2020, men som många andra evenemang var man tvungen att skjuta fram konserterna på grund av rådande omständigheter. 2021 gör man ett nytt försök, och den 1 augusti kommer Lars Winnerbäck till Södra Fästningshörnan för en av sina sommarspelningar.

Magnus Uggla, Miss Li & Petter – 6 augusti

Denna trio kom varandra nära under Så mycket bättres jubileumssäsong och bjuder nu på en turné tillsammans. I början av augusti är det Varbergs tur när trion kommer till Societétsparken och uppträder.

Farmers Market på Strömma Farmlodge – 21-22 augusti

För dig som är intresserad av mat och lokala smaker genomförs Farmers Market på Strömma Farmlodge i slutet av augusti. Här får du saka på mat och dryck från producenter i länet med omnejd. Dessutom bjuds på musik!

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.