Rock, pop eller country? I sommar kommer en rad välkända artister till Varberg och bjuder på konsert – här kan du läsa mer om evenemangen.

Äntligen har alla restriktioner släppt och scenerna runt om i landet fylls återigen med underhållning. Nedan kan du läsa mer om vilka artister som kliver upp på scenerna i Varberg i sommar.

Tomas Ledin – 8 juli

Inget säger väl sommar och sol som en konsert med Tomas Ledin? I sommar ger sig den folkkära artisten ut på turné och kommer den 8 juli till Societetsparken i Varberg. Här bjuds på en kväll med välkända hits och gott om sommarkänsla.

Moneybrother – 12 juli

Anders Wendin, mer känd under sitt artistnamn Moneybrother, bjuder på en unik spelning med show och middag på Majas Vid Havet. Vid 17.00 är det dags för supé och två timmar senare drar showen igång.

Jill Johnson – 14 juli

Ett par dagar efter att Moneybrother har uppträtt på Majas Vid Havet är det dags för nästa artist att göra entré. Då kommer nämligen Jill Johnson dit och bjuder på en konsert på utescenen. Njut av en kväll i countrymusikens tecken – spelningen drar igång klockan 20.00.

Rock The Night Festival – 16 juli

I mitten av juli är det dags för Rock The Night Festival att gå av stapeln vid södra fästningshörnan i Varberg. Här uppträder en rad tribute-band med hyllningar till rockstjärnor som till exempel Kiss, Queen, Iron Maiden och Bruce Springsteen. På plats finns även klassisk festivalmat och -dryck.

Uggla, Miss Li & Petter – 5 augusti

Det var under jubileumssäsongen av ‘Så mycket bättre’ som bandet knöts mellan artisterna Magnus Uggla, Miss Li och Petter. Under 2022 ger de sig ut på turné tillsammans, och i början av augusti har turen kommit till Varberg. Under kvällen kommer de tre artisterna att bjuda på varsin konsert, och insläpp startar vid klockan 17.30.