Rock, pop eller country? I sommar kommer en rad välkända artister till Varberg och bjuder på konsert – här kan du läsa mer om evenemangen.

Oavsett vilken typ av musik du gillar finns det något för dig på Varbergs scener i sommar. Nedan kan du läsa mer om vilka artister som uppträder i år.

Hoffmaestro – 30 juni

Musikgruppen Hoffmaestro bjuder på show den 30 juni när de uppträder på Strömma Farmlodge. Här utlovas fullt ös och gott om underhållning under kvällen.

Molly Hammar – 15 juli

Fenomenet Molly Hammar gjorde succé i tv-programmet Så mycket bättre, och den 15 juli kommer hon att uppträda på Strömma Farmlodge. Om du vill njuta av artistens unika och vackra röst är det klockan 18.30 du ska vara på plats.

Smith & Thell – 27 juli

Smith & Thell är en välkänd popduo från Helsingborg som har varit aktiva på musikscenen sedan 2012. Sedan dess har de släppt en rad omtyckta hits, och i slutet av juli ställer de sig på scen på Strömma Farmlodge.

Jill Johnson – 29 juli

Är du sugen på lite countrymusik? Då är tipset att ta dig till Strömma Farmlodge den 29 juli.Då kommer nämligen Jill Johnson dit och bjuder på en konsert. Njut av en kväll i countrymusikens tecken – spelningen drar igång klockan 18.30.

Rock The Night Festival – 15 juli

I mitten av juli är det dags för Rock The Night Festival att gå av stapeln vid södra fästningshörnan i Varberg. Här uppträder en rad tribute-band med hyllningar till rockstjärnor som till exempel AC/DC, Bryan Adams och Van Halen. På plats finns även klassisk festivalmat och -dryck.