Fredag
22
April 2016
Varbergs Teater Varberg

Markus Krunegård

* BILJETTER ÄR SLÄPPTA! *

22 / 4 @ VARBERGS TEATER

Markus Krunegård har turnerat i olika konstellationer genom åren – som frontman i Hets!, Laakso och We Are Serenades – men framförallt som den soloartist vi lärt känna honom som sedan debuten med Markusevangeliet 2008.


Under våren får varbergsborna chansen att uppleva Krunegård i en betydligt mer nedskalad tappning än vad vi vanligtvis ser honom i.

”Det blir något annat, att utan sitt gäng “bara” framföra låtarnas hårda kärna utan lull lull och extra allt. Som stand-up comedy, det svåraste och kanske också det ädlaste man kan göra på en scen, minus humor” – Markus Krunegård

Efter ett hyllat femte albumsläpp åkte Krunegård ut på en utsåld höstturné 2014. Turnén dokumenterades och resulterade i miniserien ”Krunegård och Jinder på turné” som sänds på SVT under hösten. Serien uppmärksammades bland annat av DN som ”intressant, och roligt, och spännande. Och helt fantastisk tv”.

www.kulturhusetkomedianten.se

Datum: 22 april
Tid: 19.00
Plats: Varbergs Teater

I siffror

63 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1027 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varbergs Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Markus Krunegård, Varbergs Teater

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli