Måndag
6
Juni 2016
Nöjesparken Varberg Varberg

Casanovas

Casanovas spelar i rotundan i Nöjesparken i Varberg!

Buggkurs kl 18-19 med instruktör från Varbergs Sportdansklubb.

Pris för kvällens kurstillfälle är 40 kr.
Betalningssätt: Kontant

Dansen börjar sedan kl 19 och håller på till 23 (inkl en halvtimmas paus).
Pris för dans: 180 kr
Betalningssätt: Kontant

Nytt för i år är att vi kommer att ha "taxidansare" mellan kl 19-20 under danskvällarna. Taxidansarna har till uppgift att dansa med de som känner sig lite osäkra på att bjuda upp, är nybörjare eller inte känner sig riktigt trygga och hemma på dansgolvet ännu! Våra taxidansare är inga dansproffs utan det vi hoppas kommer att känneteckna dem är ett leende och ett gott bemötande! Taxidansarna dansar två låtar med varje danspartner och byter sedan. De kommer att kännas igen med hjälp av speciella band/banderoller.

VILL DU VARA TAXIDANSARE UNDER KVÄLLEN?

Du som är öppen för att skapa trivsel och gemenskap på dansgolvet är välkommen som taxidansare. Under den timma du är taxidansare dansar du inte med "de gamla vanliga" utan bjuder upp nybörjare och personer som står bredvid och inte ser ut att dansa så mycket. Och givetvis tackar du inte nej till en uppbjudning (om det inte är någon du brukar dansa med)!

Vi kommer att ha ett bestämt antal taxidansare varje danskväll, både förare och följare, och som taxidansare får du rabatt på inträde eftersom vi köper den första danstimmans valfrihet!

130 kr kostar entrén om du är taxidansare den första timman

Inne på området finns fika till vettiga priser!

VÄGBESKRIVNING
Adress: Kattegattsvägen 26, 43250 Varberg

Från Norr: Kör av motorvägen vid avfarten Varberg centrum (Värnamo, Ullared). Ta vänster mot Varberg. Kör rakt fram, XL Byggcemter ligger på höger sida. Ta vänster i 1:a rondellen rondellen (mot sjukhus). Kör rakt fram i 2:a rondellen (mot sjukhus, Träslöv). Ta höger i 3:e rondellen (mot centrum). Kör rakt fram, förbi sjukhuset som ligger på vänster sida, fortsätt förbi Willys som oxå ligger på vänster sida. Efter Willys tar du första vägen in till vänster (Tjädervägen). Kör rakt fram tills du kommer till en T-korsning, ta höger, kör sedan ca 60-70 meter och då delar sig vägen, ta vänster och så ligger parken på vänster sida. Parkering finns direkt till vänster eller utanför Sparbankshallen om man tar vänster ca 100 meter längre fram. Parkeringen ligger på vänster sida.

Från Söder: Kör av motorvägen vid avfarten Varberg södra (Tvååker). Ta höger och kör mot Varberg. Kör rakt fram i 1:a, 2:a och 3:e rondellen (mot centrum och gul skylt ”Påskbergsvallen”). Efter 3:e rondellen kör du rakt fram en bit, ta sedan 1:a till höger (mot sparbankshall, idrottsplats, Påskbergsvallen). Följ vägen som senare svänger lätt åt vänster. Parken ligger sedan på höger sida. Parkera utanför Sparbankshallen och ingången till parken är upp för en liten trappa”runt hörnet” på Sparbankshallen, mot skogen.

VÄLKOMNA!!
hälsar
Föreningen Dansfixarna i Varberg

Viveka Adamsson 0730-533828
Ulrika Adamsson 0708-275272

I siffror

148 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

2154 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesparken Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Casanovas, Nöjesparken Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli