Lördag
27
Augusti 2016
Varberg

Notes for Peace

Fredskonsert i Varberg 27/8 med Stockholm Concert Orchestra under ledning av Anders Eljas med artisterna Timbuktu, Ola Salo, Loreen, André de Lang, Kristin Amparo, David Lindgren, Ida Wiklund, Jakob Karlberg, Karin Dahlberg och Mollié Lindén. Konferencier är Mark Levengood.

Vid Södra Fästningshörnan under bar himmel samlas Stockholm Concert Orchestra och några av Sveriges bästa artister som Timbuktu&Damn!, Ola Salo och Loreen med flera. Årets konsert i Varberg och ett viktigt budskap om engagemang för fred.

Se bilden framför dig – 63 symfoniker och delar av pop eliten på samma scen. Ett energiladdat möte utan motstycke. Lägg till en sprakande ljusshow och Fästningshörnans vackra omgivningar. Mark Levengood är konferencier och det musikaliska arrangemanget leds av dirigenten Anders Eljas. Notes for Peace är utan tvekan årets musikaliska händelse i Varberg.

Men Notes for Peace den 27 augusti 2016 är mycket mer än så. Hela dagen är ett ställningstagande för fred. Ett arv efter fjolårets årslånga engagemang för fred i Varberg då jubiléet av 1915-års fredsresolution uppmärksammades. Tidigare under dagen kommer det att hållas workshops och tal från flera gästföreläsare som alla jobbar aktivt för en bättre värld.

Kl 14-18: Gratis aktiviteter öppna för alla runt om Fästningsområdet som inspirerar till samtal om fred och vår värld. Program kommer i augusti.

Kl 18.00: Konsertområdet öppnar, mingel, mat och dryck.

Kl 19.00: Warm-up-konsert med Timbuktu & Damn!

Kl 20.00: Inspiration, mat & dryck.

Kl 21.00-24.00: Huvudkonsert med
Stockholm Concert Orchestra under ledning av Anders Eljas med artisterna
Timbuktu
Ola Salo
Loreen
André de Lang
Kristin Amparo
David Lindgren
Ida Wiklund
Jakob Karlberg
Karin Dahlberg
Mollié Lindén

Konferencier: Mark Levengood.

I siffror

384 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1601 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Notes for Peace, Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli