Lördag
30
April 2016
Brunnsparken, Varberg Varberg

Barnens Brunnspark

Under Varberg Weekend den 30 april-1maj förvandlas Brunnsparken i Varberg till Barnens Brunnspark! En hel dag med mycket skoj för familjen!

Konferencier är Angelina Sahlgren Söder och dagen drar igång med gruppen "The Vibes" från Kulturskolan som spelar, därefter tar "Sing'n Stuff" över med ett litet köruppträdande under ledning av Hanna Nylin.

Vid 12.30 får vi besök av den Gräslige Kapten Sjögräs som behöver hjälp med att hitta sina gömda guldmynt och klockan 13.00 blir det dansuppträdande från DANSA studio.

Alla är också välkomna till att hjälpa till och måla Brunnsparksbussen som kommer att ställas dit under dagen. Nobina som kör stads- och regionbussar i Varberg och Falkenberg vill passa på att erbjuda alla med barnasinnet i behåll en chans att bekanta sig med bussen på ett roligt och spännande sätt; att måla bussen för en dag med sitt favoritmotiv! Det kommer att finnas massor av fingerfärg och penslar och förkläden att använda. (Färgen är lätt att tvätta bort både från händer och kläder). OBS!! INSTÄLLT pga regn. Aktiviteten skjuts upp till nästa Varberg Weekend.

På gatorna i centrum kommer ni även kunna se fotbollstrix i världsklass från Arvid Freestyle.

Avslutar gör Bio Capitol som bjuder alla på utomhusbio! Nämligen filmen LasseMajas Detektivbyrå - Stella Nostra som visas 13.45-15.00.

I siffror

73 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1625 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brunnsparken, Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnens Brunnspark, Brunnsparken, Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli