Lördag
17
September 2016
Varberg Event Varberg

Future Fall 2016

Future Fall - Sveriges nya arenafestival med fokus på jämställdhet och housemusik. På scen: Qulinez, GRABB, Steerner, Jennifer Norrhamn, DeSibel, Must Be Nice.

Biljetter till Future Fall 2016 ute nu! https://www.biljettforum.se/sv/event/future-fall/biljetter


Lördagen den 17 september slår Varberg Event upp portarna för en ny housefestival i Sverige. En intim och pulserande inomhusfestival med fokus på jämställdhet och musikalisk glädje. Sparbankshallen förvandlas under sex timmar till en arena för ljusshow, bas och fest. Utanför scenområdet bygger N1CE frozen cocktails upp en cool lounge där du kan chilla och svalka dig när du shufflat för länge på dansgolvet.


QULINEZ -
De har spelat och producerat ihop med några av världens främsta artister. Från spelningar på världens största festivaler och nattklubbar är det dags för grabbarna att spela på hemmaplan igen. Ett nytt sound har arbetats fram och grabbarna är otroligt sugna på att visa sin hemstad vad som komma skall.

GRABB -
Kanske Sveriges just nu hetaste kvinnliga DJ. Tunga beats och progressiv house i skön hiphop-anda. Med sig på scen har hon ett gäng riktigt coola dansare som ihop med hennes visuella show tar hennes framträdande till en helt ny nivå.

Steerner -
Genom support från bland andra Aviciii, Tiësto, Cazzette och Axwell ? Ingrosso har Steerner på bara några få år lyckats bygga upp en gedigen skara följare och fans. Med över 10 miljoner streams och ett nytt modernare sound är Steerner en riktigt spännande bokning.

Jennifer Norrhamn -
Hon har spelat inför tusentals på Liseberg och fått ljudstegen att sprängas på Sveriges största klubbar. Hon har till och med fått hela Östersjön att gunga. Bered er på bas och både glada och mäktiga melodier.

Opening Acts:
DeSibel
Must Be Nice


Säkra din biljett redan nu! https://www.biljettforum.se/sv/event/future-fall/biljetter

Tack till
Varberg Event - http://www.varbergevent.se/index.php
N1CE Frozen Cocktails - http://www.n1ce.com
Varbergs Stadshotell och Asia Spa - http://www.varbergsstadshotell.com

#FutureFall
@FutureFallFestival

I siffror

73 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

708 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varberg Event). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Future Fall 2016, Varberg Event

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli