Söndag
30
April 2017
Brunnsparken, Varberg Varberg

Urban Food Park

Då var det snart dags igen!
Valborgsmässoafton har firats sedan urminnes tider som en dag då man firar in våren och ljuset. Vad skulle då kunna passa bättre än att göra det med Urban Food Park i Brunnsparken?! Kom förbi och ät något som du aldrig testat innan samtidigt som du njuter av stämningen och vetskapen om att man har en ledig måndag dagen efter.


Vi håller på för fullt att plocka ut den perfekta blandningen av utställare av både lokala och andra spännande foodtrucks så att vi kan erbjuda något för alla smaker. Följ oss här så missar du inte när vi går ut med vilka utställare vi kommer ha med denna gång. Vi kommer ha några favoriter från i höstas blandat med ett gäng nya.

Vi kommer återigen förvandla Brunnsparken till ett vardagsrum där vi erbjuder mat, musik och ett ovanligt trevligt ställe att umgås på. Vi kommer utöver mat ha aktiviteter för barn och andra intressanta inslag så se till att hålla utkik här efter när vi släpper vårt innehåll bit för bit.

Fred och kärlek

I siffror

204 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1490 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brunnsparken, Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Urban Food Park , Brunnsparken, Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli