• Evenemang idag
21-21
Nov 2021
Varbergs teater Varberg

JOHAN & BJÖRN - VÄRMLÄNDSK VOODOO

* * * EVENEMANGET HAR FLYTTATS! * * *
Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens direktiv kring publika evenemang behöver föreställningen som var planerad till den 21 mars 2021 kl. 15.00 flyttas fram ytterligare en gång. Denna gång till 21 november 2021 kl. 15.00.

Köpt biljett till den 4 april kl. 16.00 2020, till den 10 oktober kl. 16.00 2020 och 21 mars 2021 kl. 15.00 gäller till nya datumet 21 november 2021 kl. 15.00 och du som biljettköpare behöver inte göra något.
Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.
Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.
Skicka då in ditt ärende via detta Formulär senast 2021-01-04
Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.
OBS – har du köpt biljetter via ett biljettombud och inte kan gå på det nya datumet så behöver du skicka in dina bankuppgifter till oss för en manuell återbetalning. Skicka in bankuppgifterna via detta Kontaktformulär – välj ämnesområde ” Bankuppgifter”.
Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang.

En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling
Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.
VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?
I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.
Värmländsk Voodoo.
Längd ca 1 tim 40 min. Ingen paus.
Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4
Tider
Insläppstid: 14:30
Spellängd: 1 h och 40 min

Biljetter & tider

Söndag 21 November 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 21 November 2021 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1081 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varbergs teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JOHAN & BJÖRN - VÄRMLÄNDSK VOODOO, Varbergs teater

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli