• Evenemang idag
Fredag
17
September 2021
Varbergs teater Varberg

BIGGO MUSIC BAND & LJUVA 60-TAL

Biggo Music Band & Ljuva 60-tal
Nu åker Vi ut på turné för nionde året i följd!

Vi har verkligen saknat vår fina publik ute i landet! En musiker måste Alltid få spela/sjunga, de är ju ett sätt att leva…som man brukar säga! Nu är Vi i bandet mer ”taggade” än nånsin. Tänk att få träffa sin publik på ett sk. ”live-gig” de måste väl vara de bästa som finns…..
Vi till den fina Figarosalen på Varbergs Teater i Varberg, fred. 17 sept. 2021 - de är en ynnest att få träffa sin publik där! Vi lirar som vanligt bara stora hits från 60-talet, med ett leende på läpparna. De finns inget som är så kul som att spela Live-musik utan en massa "fusk-maskiner" & som publiken gillar.
Med i bandet är också de från Radio & TV kända:
P-A Thigerberg [lead-sång & klav.] – samt de båda Smålandsbröderna Stephan & Christer Möller [trummor & klav] och Biggo själv [El-bas] som gjorde sin TV-debut redan 9 okt. 1967 - i Skövde kulturhus. Samt den ”grymma” Nicklas Boman från Katrineholm på gitarr.
De kommer låtar från: Elvis – Little Richard – Cliff Richard – Jerry Lee Levis – Floyd Kramer - Jerka - Sven-Erik Magnusson - m.fl
Ta plats i tidsmaskinen och häng med på en helkväll med de största hit-sen och den skönaste stämningen.
Nu blir de ”tryck på Varbergsteatern” sörru……
Spellängd: 2,5h inkl paus.

Biljetter & tider

Fredag 17 September 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

153 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Varbergs teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BIGGO MUSIC BAND & LJUVA 60-TAL, Varbergs teater

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober