• Evenemang idag
Fredag
9
Juli 2021
Majas vid Havet Varberg

Magnus Carlson Utescenen

Spelning med Magnus Carlson och Gunnar Frick på Majas utescen.

Beroende på vilka regler som gäller speldagen så kan det antingen bli endast ståplats alt. ståplats kombinerat med sittande supégäster. Om det endast blir ståplats så äter supégästerna inne i restaurangen före gig, varefter man går ut och ställer sig på valfri plats. Vi uppdaterar info så fort vi får besked om vad som ska gälla.


Gemensam samling för supégäster kl 18.00. Supépaket för två eller fyra gäster. OBS! Max ett paket av varje sort per köp. För ståplatspublik gäller ankomst från 19.30.

Beräknad starttid för showen är c:a 20.00.

Köpt biljett återtages ej. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och ser till att det är rimligt avstånd mellan de olika sällskapen i restaurangen samt att det finns tillräckligt stora ytor och faciliteter. Handsprit finns i entrén och i barerna. Kika in på majas.nuefter 1 juli för att uppdatera er om vilka restriktioner som gäller.

Boka på Tickster
Boenden närmast Majas vid Havet natten mellan 3 och 4 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Majas vid Havet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Carlson Utescenen, Majas vid Havet

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti