• Evenemang idag
Fredag
16
Juli 2021
Majas vid Havet Varberg

Steve 'n' Seagulls

OBS! Spelningen flyttas till stora utescenen delvis under tak.

Unik spelning med Steve 'n' Seagulls på Majas lilla innescen inför endast 50-70 lyckliga fans alt. ute på stora scenen med stående publik. Om det blir utegig så äter man inne i stora matsalen och flyttar ut efter kaffet. Vi återkommer med besked om vilken scen det blir när vi vet vilka restriktioner som gäller speldagen. Gemensam samling med supé kl 17.00, show 19.00. Biljettpaket för två eller fyra gäster. OBS! Max ett paket av varje sort per köp.


Köpt biljett återtages ej. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och ser till att det är rimligt avstånd mellan de olika sällskapen i restaurangen samt att det finns tillräckligt stora ytor och faciliteter. Handsprit finns i entrén och i barerna. Kika in på majas.nuefter 1 juli för att uppdatera er om vilka restriktioner som gäller.

Boka på Tickster
Boenden närmast Majas vid Havet natten mellan 3 och 4 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Majas vid Havet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Steve 'n' Seagulls, Majas vid Havet

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti