Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kungsgatan 24-26 • Varberg

På Best Western Varberg Stadshotell & Asia Spa får man det bästa av flera världar: toppmodern teknik – fängslande sekelskiftslokaler – asiatisk visdom – västsvenska dofter. Hotellet är en av Sveriges modernaste konferens- och rekreationsanläggningar och ligger beläget i hjärtat av Varberg. Det anrika kallbadhuset ligger i närheten, där du kan ta uppiggande havsdopp året runt. Det finns också flera surfkurser runt om staden för de som vill pröva på. I centrum finns ett brett utbud av shopping, allt från välkända kedjor till charmiga mindre butiker.

Hos BW Varberg Stadshotell & Asia Spa finns totalt 178 rum och 2 sviter – här finns något för alla. Välj mellan att spendera din vistelse i något av de unika Boutique-rummen, de traditionella Classic-rummen eller i något av de trevliga De Luxe-rummen. 66 av rummen är så kallade ”Boutique-rum”, varje rum har sin egen iögonfallande karaktär – du kan bland annat välja att sova i ett krispigt vinterlandskap, i en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol. Alla rum har sina egna udda inslag så som en rund säng eller kanske ett designbadkar. Standardfaciliteter är badrum med dusch och/eller badkar, hårtork, strykjärn/bräda, minibar, TV med 20 kanaler, fri wi-fi, vattenkokare, radio och allergianpassade kuddar och täcken. I vissa rum finner man även espressobryggare och skoputslåda. Alla rum på Varberg Stadshotell är omsorgsfullt inredda med en grym känsla för detaljer, bekvämlighet och lyx.

Hotellets prisbelönta restaurang Café & Krog Stadt är med i ”Sveriges bästa bord”, vilket är en garanti för en matupplevelse utöver det vanliga. Man har ett brett utbud av viner i sin vinkällare och i den nyrenoverade lobbybaren kan man beställa drinkar av alla dess slag. I köket lagar man rätter efter säsong med inspiration från världens alla hörn. Man använder sig i så stor mån som möjligt av närproducerade råvaror. Under veckan erbjuder man dagens lunch, shoppinglunch, söndagsbrunch och à la carte. Varje morgon dukar man fram en mycket uppskattad frukostbuffé.

Asia Spa ligger på hotellets översta våning och är en helt egen värld för tillfredsställelse och välbehag. Här kan du njuta av kurbad och otroliga behandlingar i en unik miljö inspirerad av österlandet. Det rekommenderas att prova på yoga och meditation som är två av grundpelarna i Asia Spa. På översta våningen finner man ett poolområde och ett relaxrum med en otrolig utsikt över havet och Varbergs Fästning.

Tillgängliga rum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Varbergs Stadshotell & Asia Spas olika rumstyper

Torsdag 7 Oktober t.o.m Fredag 8 Oktober - Pris inkluderar moms.

Rum Deluxe King - Exklusive spa - 1 person - Gratis avbokning
Dessa rum vetter mot torget eller den lugna innergården. Rummet har möbler i fransk stil med ljusa tyger från Designer's Guild. Det lyxiga rummet har rustika ekgolv och klassiskt inredda badrum med marmorgolv och dusch eller badkar. Varje rum har en TV, espressomaskin och mediastation. Detta rum har inte plats för extrasängar.
Rum Deluxe King - Exklusive spa - Gratis avbokning
Dessa rum vetter mot torget eller den lugna innergården. Rummet har möbler i fransk stil med ljusa tyger från Designer's Guild. Det lyxiga rummet har rustika ekgolv och klassiskt inredda badrum med marmorgolv och dusch eller badkar. Varje rum har en TV, espressomaskin och mediastation. Detta rum har inte plats för extrasängar.

Fler hotell i Varberg