Okéns

Västra Vallgatan 25 • Varberg

I en slående byggnad i hjärtat av Varberg hittar man Okéns Bed & Breakfast. Byggnaden uppfördes 1905, men omvandlades inte till hotell förrän 1948. Under 2010 lade man till en tredje våning och man har även installerat fjärrvärme för en grönare miljö. Okéns B&B är en familjedriven verksamhet med en otroligt varm och hemtrevlig atmosfär. Här bor du nära restauranger, shopping och Varbergs sevärdheter. Centralstationen och färjeläget ligger endast 300 meter bort och parkeringshus finner man lika nära. Väl värt ett besök är Societetsparken och Societetshuset, där det idag finns restaurang, café, pub, diskotek och nattklubb. Om sommarkvällarna spelas trevlig parkmusik på utomhusscenen.

Det finns 16 rum indelade i fyra kategorier på Okéns B&B. Dessa är Standard, Twin, Queen och King. Alla rummen är mycket romantiskt inredda med en otrolig känsla för detaljer. Varje rum har sin egen karaktär och i vissa finner du fantastiska himmelsängar och originalkakelugnar. Standard, Twin och två av Queenrummen vetter mot gården medan resterande Queen och King vetter mot gatan. Rummen har högt i tak och det släpps in mycket ljus från de vackra fönstren. Faciliteter som finns är badrum med dusch, kabel-TV och fri wi-fi.

På bakgården finner man mysiga trädgårdsmöbler där man kan slå sig ned med en kopp kaffe i solen. Varje morgon serveras en härlig frukostbuffé i den söta matsalen. Personalen hjälper gärna till med tips och information om Varberg, stadens aktiviteter och sevärdheter.

Tillgängliga rum på Okéns

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Okéns olika rumstyper

Fredag 10 November t.o.m Lördag 11 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Varberg