Fredag
1
November 2024
Sparbankshallen Varberg Varberg

GOTT & BLANDAT med Jan Rippe och Per Fritzell

Gott & Blandat är en föreställning där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän. Gubbar vi känner igen och kanske även lite nya fina figurer dyker upp.
Men de tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. De hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sen dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, "dans", sång och musik tillsammans med Den Ofattbara Orkestern.
Längd: CA 2h30min, inkl. paus.
Arenaköket öppnar 90 minuter innan föreställning och erbjuder enklare rätter och drycker, fullständiga rättigheter finns. Mer information finner du på www.arenavarberg.se.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Sparbankshallen i Arena Varberg

Biljetter & tider

Fredag 1 November 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

8 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sparbankshallen Varberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GOTT & BLANDAT med Jan Rippe och Per Fritzell, Sparbankshallen Varberg

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli