Fredag
18
Oktober 2024
Källsjö Bygdegård Varberg

Från stenkaka till Spotify

Ett mångsidigt, musikaliskt program som bygger på Titti Sjöbloms självbiografi FÖDD I RAMPLJUSET (Ekerlids förlag, 2021). Boken fick strålande recensioner (Betyg 4 BTJ).
Scenprogrammet handlar, precis som boken, om Tittis 70 år som artist i en föränderlig musikbransch. Här bjuds vi på musik, minnen och anekdoter, igenkänning och många överraskningar. Det är mycket vi inte visste om dottern till Alice Babs.
Vi får ta del av Tittis barndom som var full av musik med skivinspelningar, radio och TV. Redan som femtonåring hade hon fått TV-pris och guldskiva och sjungit på UNICEF GALA med Sammy Davies Jr.
Dessutom får vi veta hur hon fick huvudrollen i Jesus Christ Superstar tillsammans med Agnetha Fältskog, att hon var Olle Adolphsons favorit, om Melodifestivalen med ABBA, krogshower och folkparker med Charlie Norman, Trädgår'n i Göteborg med Vårat Gäng, Turnéer i USA och Västindien, jazzkonserter med Dompan och när hon träffade sin man, artisten och gitarristen Ehrling Eliasson och om deras musikresor både i Sverige och utomlands.
Medverkande: Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson

Information om arrangemanget:
Föreställningen börjar kl 19:00.
Onumrerade platser i Källsjö Bygdegård
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Arrangör: Falkenbergs Riksteaterförening

Biljetter & tider

Fredag 18 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

3 st

har besökt evenemanget på Varberg.com
Boenden närmast Källsjö Bygdegård natten mellan 18 och 19 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Källsjö Bygdegård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Från stenkaka till Spotify, Källsjö Bygdegård

POPULÄRT I Varberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Varberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Varberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli